Η Europa Donna Hellas ενώνει τις δυνάμεις της με άλλους 20 φορείς, σε ένα Φεστιβάλ που θα ενημερώσει, θα αφυπνίσει και θα κινητοποιήσει απέναντι στο φαινόμενο της βίας, κατά των γυναικών που έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις και αναδεικνύει ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα. Ένα διήμερο, που μαζί με ανθρώπους του Πολιτισμού, των Τεχνών και του Αθλητισμού θα μετατρέψουμε τον φόβο σε κινητήριο δύναμη!

Η Europa Donna Hellas σας προσκαλεί στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2021, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144), στο 1o Φεστιβάλ για την ΠΡΟΛΗΨΗ & ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΕΜΦΥΛΗΣ ΒΙΑΣ-STRONG ME.
Το 2ήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει Ανοιχτές Ομιλίες, Διαδραστικά Εργαστήρια, Αθλητικές Δραστηριότητες, Έκθεση Τεχνών, Zumba Kids, Παιδικό Εργαστήρι και ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 20.30 με συναυλία με τις Τζώρτζια Κεφαλά,Πέννυ Μπαλτατζή και Ασπασία Θεοφίλου.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα τηρηθούν πιστά όλα τα μέτρα ασφάλειας, κατά του covid-19. Θα επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή με την επίδειξη στην είσοδο Pcr (μοριακό test) 72 ωρών ή rapid test 48ωρών. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, καθώς και η τήρηση των αποστάσεων.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης, με είσοδο στο Σεράφειο από την Πειραιώς.

Η Europa Donna Hellas πιστή στους καταστατικούς της σκοπούς, θα βρεθεί άλλη μία φορά δίπλα στους αγώνες για την στήριξη των γυναικών. Σας περιμένουμε όλους από κοντά για «ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ».