Ένα εξαιρετικά «ζεστό» απόγευμα στο πολύ φιλόξενο ξενοδοχείο Athenaeum Grand Hotel πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Europa Donna Hellas την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022.
Διαδικτυακά αλλά και δια ζώσης ήμασταν όλοι εκεί για να δώσουμε το παρόν και να ευχηθούμε στο μέλλον να έχουμε μια καλύτερη χρονιά από τις προηγούμενες γεμάτη υγεία για όλες τις γυναίκες παντού και τις για τις οικογένειες τους!

 

Στην εκδήλωση συμμετείχε διαδικτυακά χαιρετίζοντας εκ μέρους της Europa Donna Κύπρου η κα Στέλλα Μάστορα, ενω επίσης παραβρέθηκε ο κύριος Σταύρος Σταθακόπουλος, πρόεδρος του Ahepa hj1

 

 

Η Γενική Γραμματέας μας Στέλλα Ζουλινάκη παρουσίασε ενα σύντομο απολογισμό του έργου της EDH για το 2021 και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας και η κλήρωση δώρων. Το τυχερό φλουρί έπεσε στη φίλη μας Μαρία Κ. η οποία κέρδισε ένα μπρελόκ με την γυναικεία φιγούρα της EDH και την φράση « αλλάζω στάση παίρνω θέση », δημιουργία της κ. Σταυριέλενας Δημητρακοπούλου. Ενα δεύτερο μπρελόκ κέρδισε και το μέλος μας Μαίρη Μ., ενώ ενα δείπνο αξίας 50€ στο La Pasteria (Mall) προσφορά της Σοφίας Μπελούκα, κέρδισε το μέλος μας Σύλβια Κ.

Το μέλος μας Κλεονίκη Καραθανάση χάρισε δώρα ομορφιάς από την εταιρία Evenswiss Greece σε όλες τις κύριες που παρευρέθησαν.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athenaeum Grand Hotel κι ευχαριστούμε για την φιλοξενία την κ. Γιώτα Κελέση