Δράσεις

Αιμοδοσία ΣΠΑΚΕ με τη συμμετοχή της Europa Donna Hellas – 13 Ιουνίου 2021

Η Europa Donna Hellas στηρίζει την πρωτοβουλία του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΣΠΑΚΕ) στο πλαίσιο της οποίας διοργανώνεται εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, στα βοηθητικά γήπεδα του κλειστού του ΟΑΚΑ από τις 9.00 έως τις 15.00. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αιμοδοσίας και της ιστορικής επετείου της κατάκτησης του Ευρωμπάσκετ του 1987. Η αιμοδοσία θα συνοδευτεί με την διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων, διαγωνισμού τρίποντων και βολών. Στις εκδηλώσεις θα πάρουν μέρος προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού

Η Europa Donna Hellas σταθερά προσηλωμένη στην προσφορά στον συνάνθρωπο και με σεβασμό στους βασικούς καταστατικούς σκοπούς της, στηρίζει την πρωτοβουλία της εθελοντικής Αιμοδοσίας. Το αίμα είναι ζωή και η ζωή είναι πολύτιμη και μοναδική. Την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε όλοι μας, καλούμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να συνεχίσουμε να νοιαζόμαστε και να προσφέρουμε στον άνθρωπο. Η προσφορά σε αίμα είναι πολύτιμη και μοναδική, όπως και η ζωή.

Ημέρα Αιμοδοσίας σήμερα και η Europa Donna Hellas δίνει assist στην πρωτοβουλία ίδρυσης Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου Παλαιμάχων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΣΠΑΚΕ). Η Επιστημονική Επιτροπή και τα μέλη μας έδωσαν το παρόν!