Υποστηρικτές

Η Roche είναι η μεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας στον κόσμο, με ένα διευρυμένο φάσμα φαρμακευτικών θεραπειών στην ογκολογία, την ανοσολογία, τα λοιμώδη νοσήματα, την οφθαλμολογία και τις παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος. Η Roche κατέχει επίσης ηγετική θέση παγκοσμίως στα in vitro διαγνωστικά και την ιστολογική διάγνωση του καρκίνου, καθώς και τη διαχείριση της νόσου του διαβήτη.

Ο συνδυασμός της δυναμικής των Κλάδων Φαρμάκου και Διαγνωστικών υπό την ίδια στέγη, έχουν καταστήσει τη Roche ηγέτιδα στην εξατομικευμένη θεραπεία – μια στρατηγική που έχει στόχο να προσφέρει σε κάθε ασθενή την κατάλληλη θεραπεία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
https://www.roche.gr/

Η παρουσία της IPSEN στην Ελλάδα χρονολογείται από το 1979.
Στόχος της εταιρίας είναι η βελτιστοποίηση της υγείας και της ποιότητας ζωής των ασθενών στις θεραπευτικές κατηγορίες της ογκολογίας, των νευροεπιστημών και των σπάνιων νοσημάτων.
https://www.ipsen.com/greece/

Ο ιστότοπος EverydayWins® αποτελεί μία πρωτοβουλία που υποστηρίζεται από την IPSEN και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με διάφορους οργανισμούς στήριξης των ασθενών, μεταξύ άλλων, την Europa Donna. Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι να παράσχει στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού γενικές πληροφορίες για τη νόσο και τη θεραπεία, καθώς και συμβουλές και διδακτικό υλικό για το πώς να ζήσουν με τον καρκίνο του μαστού.
https://www.everydaywins.org/el/