Δράσεις

Δράση ενημέρωσης της EDH στο προσωπικό της εταιρίας Watson Farley & Williams Greece

1η Νοεμβρίου 2021. Ο μήνας ξεκίνησε με ροζ διάθεση για εμάς στην Europa Donna Hellas …

Είχαμε την χαρά και την τιμή να είμαστε καλεσμένοι της εταιρίας Watson Farley & Williams Greece. Τα μέλη μας Μιμή Μαρσέλλου, Φιορίτα Πουλακάκη, Στέλλα Ζουλινάκη και Έλενα Βρεττού με τις ομιλίες και παρουσιάσεις τους στους εργαζόμενους και τα στελέχη έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα για την ανάγκη της πρόληψης και της φροντίδας της σωματικής και ψυχικής μας υγείας.

  1. Χαιρετισμός- ομιλία από Αντιπρόεδρο κυρία Μιμή Μαρσέλλου Φυσικοθεραπεύτρια πυελικού εδάφους & μυοσκελετικών παθήσεων και υποψήφια διδάκτορα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. «Η σπουδαιότητα της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης στον καρκίνου του μαστού».
  2. Ομιλία από Εθνική Αντιπρόσωπο Europa Donna Hellas & Αντιπρόεδρο του European Board Europa Donna -European Breast Cancer Coalition Δρ. Φιορίτα Πουλακάκη, Xειρουργος μαστού, Διευθύντρια Κλινικής Μαστού Ιατρικό Αθηνών. «Πρωτογενής πρόληψη στον καρκίνο του μαστού. Μύθοι και αλήθειες».
  3. Ομιλία από Γενική Γραμματέα Europa Donna Hellas κυριά Στέλλα Ζουλινάκη Life & Business Coach-Insurance Agent & Manager. «Η χρησιμότητα του Self Care».
  4. Ομιλία από Ειδική Γραμματέα Europa Donna Ηellas & Survivor κυρία Έλενα Βρεττού, personal Trainer . «Σωματική και ψυχική υγεία για ζωή χωρίς ασθένειες».

Η φιλοξενία ήταν εξαιρετική…Μας συγκίνησε η ένθερμη υποδοχή , η ενεργή συμμετοχή των παρευρισκόμενων και το εμπνευσμένο και νοστιμότατο brunch που είχε pink concept !

Είμαστε δίπλα σας !
Θα χαρούμε να ξανασυναντηθούμε.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την υπέροχη φιλοξενία !