Εκδηλώσεις, Τα νέα μας

Εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Europa Donna Hellas (20 Ιαν 2024)

Η πρόεδρος κα Ελενα Κουντουρά και το ΔΣ της Europa Donna Hellas κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας παρουσία μελών, φίλων και υποστηρικτών της EDH.
Για άλλη μια χρονιά η οικογένεια της Europa Donna Hellas ενώθηκε για μια συνάντηση εκκίνησης και απολογισμού ! Τα μέλη του ΔΣ, τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής, οι εθελοντές μας, γυναίκες survivors, φίλοι της Πανευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας και χορηγοί αντάλλαξαν ευχές και συζήτησαν σε χαλαρό κλίμα για τις επόμενες κινήσεις της Europa Donna Hellas .
Πολλοί νέοι στόχοι σε Πανελλαδικό αλλά και Πανευρωπαϊκό επίπεδο και περιμένουμε νέους φίλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την ομάδα γιατί όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα!
Συνεχίζουμε δυναμικά και αυτή την χρονιά τον αγώνα μας για τη στήριξη των ασθενών με καρκίνο του μαστού!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και όσους βοήθησαν στη δημιουργία της εκδήλωσης. Ξεχωριστές ευχαριστίες:

  • στην κα Παναγιώτα Κελέση & τον όμιλο των Athenaum Hotels των οποίων ηγείται, που, για άλλη μια χρονιά μας παρείχαν δωρεάν τόσο το χώρο, όσο και το catering
  • στην κα Σοφία Μπελούκα, μέλος του Δ.Σ της Europa Donna Hellas, ιδιοκτήτρια του εστιατορίου «LaPasteria» στο Mall Athens, για το δώρο-γεύμα που μας παραχώρησε, για όποιο κατάστημα της αλυσίδας «LaPasteria»
  • στην κα Φιορίτα Πουλακάκη, Αντιπρόεδρο τηςEuropa Donna πανευρωπαϊκά & Εθνική Αντιπρόσωπο της Europa Donna Hellas, Χειρουργό μαστού, Διευθύντρια της κλινικής μαστού στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, για το γλυπτό γούρι που δημιούργησε και μας παραχώρησε ως δεύτερο δώρο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και όσους βοήθησαν στη δημιουργία της εκδήλωσης. Ξεχωριστές ευχαριστίες:

– στην κα Παναγιώτα Κελέση & τον όμιλο των Athenaum Hotels των οποίων ηγείται, που, για άλλη μια χρονιά μας παρείχαν δωρεάν τόσο το χώρο, όσο και το catering

– στην κα Σοφία Μπελούκα, μέλος του Δ.Σ της Europa Donna Hellas, ιδιοκτήτρια του εστιατορίου «LaPasteria» στο Mall Athens, για το δώρο-γεύμα που μας παραχώρησε, για όποιο κατάστημα της αλυσίδας «LaPasteria»

– στην κα Φιορίτα Πουλακάκη, Αντιπρόεδρο τηςEuropa Donna πανευρωπαϊκά & Εθνική Αντιπρόσωπο της Europa Donna Hellas, Χειρουργό μαστού, Διευθύντρια της κλινικής μαστού στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, για το γλυπτό γούρι που δημιούργησε και μας παραχώρησε ως δεύτερο δώρο.