Εκδηλώσεις, Τα νέα μας

Ετήσια Γενική Συνέλευση 2023 και Κοπή Πίτας Europa Donna Hellas

Ολοκληρώθηκε σε πολύ ζεστό και εγκάρδιο κλίμα η Ετήσια Γενική Συνέλευση και η κοπή της πίτας της Europa Donna Hellas.

Πραγματοποιήθηκαν ενδιαφέρουσες ομιλίες και συζητήσεις που στόχο είχαν να αναδείξουν το “μότο” της Europa Donna Hellas : «ΑλλάΖΩ στάση … Παίρνω θέση» Η πρόεδρος του σωματείου κ Ελενα Κουντουρά απηύθυνε χαιρετισμό από τις Βρυξέλλες και ενημέρωσε τα μέλη για μια επικείμενη σημαντική δράση /εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

Η αντιπρόεδρος Μιμή Μαρσέλλου ενημέρωσε για τους στόχους του σωματείου και η Εθνική Αντιπρόσωπος και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ Φιορίτα Πουλακάκη – Χειρουργός Μαστού MD,PhD,FEBS για την ατζέντα της Πανευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας EUROPA DONNA – The European Breast Cancer Coalition.

Ακολούθησε ο απολογισμός του 2022 και των μελλοντικών δράσεων του 2023 από την Γεν Γραμματέα κ Στέλλα Ζουλινάκη. Αναπτύχθηκε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των υπολοίπων μελών και εγγραφή νέων μελών που γνωρίζοντας το έργο της Europa Donna Hellas συστρατεύθηκαν με το όραμα της.

Ευχαριστούμε θερμά όσους παρευρέθηκαν ιδιαίτερα τα μέλη της Επιστημονικής μας επιτροπής κ.X. Μαρκοπουλο και κο Δ. Μπαφαλούκο, του κυρίους Ν. Δημάκο (ταμίας EDH) και Φ. Πολλάτο (πρόεδρος εξελεγκτικής επιτροπής ) για την πολύτιμη τους βοήθεια για την υλοποίηση της σημερινής εκδήλωσης. Τα μέλη του ΔΣ , Ειδική Γραμματέας κ Ελενα Βρεττού και τις κύριες Σοφία Μπελούκα Αντιγόνη Κρέτση, Λασκαρίνα Ιωάννου, Μαίρη Σιγανού και Μαρίνα Φωλιά για την συνεισφορά τους σήμερα

Ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς για τα υπέροχα δώρα περιποίησης και ομορφιάς (δώρο για το τυχερό του φλουριού και για όλους τους παρευρισκόμενους) που πρόσφερε το μέλος μας κ. Κλεονικη Καραθαναση και για το δώρο κλήρωσης -τυχερό γούρι από την εθελόντρια μας κ. Σταυριαλένα Δημητρακοπούλου Τυχερές ήταν οι κύριες Μαίρη Ανάσα και Σοφία Μπελούκα.

Τεράστιο ευχαριστώ στην κ. Γιωτα Κελέση και στο προσωπικό του ξενοδοχείου Athenaeum Grand Hotel για την άψογη φιλοξενία ! Τέλος ευχαριστούμε τα νέα μας μέλη για την εγγραφή τους και για την υπόσχεση ότι θα στηρίξουν ενεργά τις δράσεις μας ! Σας περιμένουμε στην οικογένεια της Europa Donna Hellas γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!