Δράσεις, Τα νέα μας

Καρκίνος του Μαστού: Εξέλιξη, Πρόληψη, Πρόσβαση – EDH στο TEDxAthens Podcast

Η ομάδα του TEDxAthens συζητάει στο The TAP με τη Φιορίτα Πουλακάκη, Χειρουργό Μαστού, Διευθύντρια της Κλινικής Μαστού στο Ιατρικό κέντρο Αθηνών, Vice President του Ευρωπαϊκού οργανισμού Europa Donna και Εθνικό Αντιπρόσωπο της Europa Donna Hellas, και την Αντιγόνη Κρέτση, Σύμβουλο Στρατηγικής & Επικοινωνίας και NLP Master Trainer και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Europa Donna Hellas για τον καρκίνο του μαστού.

Έχοντας ως θέμα συζήτησης «Καρκίνος Μαστού: Εξέλιξη, Πρόληψη, Πρόσβαση» – ένα θέμα που δεν χρειάζεται ειδικούς μήνες και μέρες, για να παραμένει επίκαιρο και καίριο -δίνουν τις δικές τους απαντήσεις σχετικά με το πώς είναι πραγματικά τα πράγματα σήμερα, ποιες σημαντικές εξελίξεις έχουμε στην Ελλάδα, πώς καταλαβαίνει πρακτικά αυτές τις εξελίξεις στα πράγματα ο ασθενής, ποια είναι η σωστή πρόληψη. Μιλούν, επίσης, για μύθους και πραγματικότητα, δίνοντας πραγματικά στοιχεία ερευνών και μελετών.

Τα πράγματα εξελίσσονται καθημερινά και η ιατρική κάνει άλματα, οπότε ίσως είναι καιρός να διώξουμε το φόβο που προέρχεται από παλαιότερα ακούσματα και εμπειρίες και να αρχίσουμε να ενεργούμε υπό νέο πρίσμα σκέψης και δράσης, αισιόδοξο και με εστίαση σε ουσιαστικές πράξεις και πρόληψη. Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

https://the-tap-tedxathens-podcast.simplecast.com/episodes/europa-donna