Δράσεις, Τα νέα μας

15 δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες για την “Breast Health Day 2019”

October – Breast Cancer Awareness Month και Happy Breast Day Greece με 15 ψηφιακές μαστογραφίες από εμάς για εσάς με Αγάπη!


Στα πλαίσια της 15-10-2019 Παγκόσμιας Μέρας Υγείας (Health day) για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, στέκεται δίπλα μας ο όμιλος Affidea προσφέροντας στήριξη στο έργο της Εuropa Donna Hellas με 15 δωρεάν μαστογραφικούς ελέγχους (από 25/10/2019-25/6/2020).
Στείλτε μας e-mail : europadonnahellas@gmail.com με τα στοιχεία σας (όνομα, επώνυμο, ηλικία τηλέφωνο) ή καλέστε μας στο 2103642475 και αποκτήστε δωρεάν τον έλεγχό σας.

H EUROPA DONNA HELLAS, αποτελεί το ελληνικό forum της EUROPA DONNA (The European Breast Cancer Coalition) της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας για τον καρκίνο του μαστού που αριθμεί 48 χώρες κράτη–μέλη, η οποία εργάζεται για να ευαισθητοποιήσει και να αφυπνίσει την κοινή γνώμη σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, να κινητοποιήσει και υποστηρίξει τις Ευρωπαίες γυναίκες στις διεκδικήσεις τους, για άριστη εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας, κατάλληλο πληθυσμιακό έλεγχο, τον ποιοτικό και τακτικό έλεγχο του ιατρικού εξοπλισμού, βέλτιστη θεραπεία και περίθαλψη καθώς επίσης και για αυξανόμενους πόρους για την έρευνα του καρκίνου του μαστού καθώς και ισότιμη εργασιακή επανένταξη.
Η αποστολή της E.D.H είναι η διασφάλιση όλων των γυναικών της Ελλάδας ώστε να έχουν πρόσβαση σε ακριβείς πληροφορίες, κατάλληλο έλεγχο, ποιοτική διάγνωση και θεραπεία.Η εναρμόνιση της χώρας μας με τις Ευρωπαϊκές Κατευθυντήριες Γραμμές καθώς και η παρακολούθηση των ψηφισμάτων για τον καρκίνο του μαστού κινητοποιούν τις διεκδικήσεις μας για τη διασφάλιση της ποιότητας του προληπτικού ελέγχου ανίχνευσης και διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

Η Affidea είναι ο κορυφαίος φορέας παροχής ψηφιακών υπηρεσιών Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης και ιδιαίτερα Διαγνωστικής Απεικόνισης, Βιοπαθολογίας και Ακτινοθεραπείας στην Ευρώπη, με δραστηριότητα σε 16 χώρες και 260 ιατρικά κέντρα.
Στην Ελλάδα, ξεκίνησε την λειτουργία της το 2005, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Τα εργαστήριά της είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001. Eπιπλέον, τα βιοπαθολογικά εργαστήρια είναι διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.
Σήμερα, διαθέτει ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Εργαστηρίων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και αισθητικής, ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, καταξιωμένους ιατρούς με άρτια επιστημονική κατάρτιση και το πλέον σύγχρονο σύστημα τηλεϊατρικής στην Ελλάδα.