Εκδηλώσεις

25 Οκτωβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού

Αγαπώ το στήθος μου. Αγαπώ το Σώμα μου. Αγαπώ τη Ζωή. Αλλάζω Στάση. Παίρνω θέση.

Για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού, και στο πλαίσιο μιας σειράς πρωτότυπων δράσεων και πρωτοβουλιών, η Europa Donna Hellas στέλνει ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την υγεία και τη ζωή, μέσα από την γυναικεία φιγούρα της EDH που σχεδίασε εθελοντικά η ταλαντούχα δημιουργός Σταυριαλένα Δημητρακοπούλου.
Η κούκλα της EDH ταυτίζεται με το όραμά μας και το έργο μας στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού και πάνω της αποτυπώνεται το κεντρικό μας σύνθημα “ΑλλάΖΩ στάση, παίρνω θέση”.

Η δημιουργός της γυναικείας φιγούρας της EDH, Σταυριέλενα Δημητρακοπούλου είναι Γραφίστρια με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης.

Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει εξειδικευτεί στο Digital Marketing αναλαμβάνοντας την προώθηση επιχειρήσεων & προϊόντων στα social media. Παράλληλα έχει δημιουργήσει το δικό της brand “Storytelling Letters – Gift different” όπου σχεδιάζει αντικείμενα τέχνης, δώρα & γούρια με βάση τη γραφιστική, την καλλιγραφία και την αριθμολογία.

Ως γυναίκα είναι ευαισθητοποιημένη σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του Μαστού και εμπνέεται από το έργο και το όραμα της Europa Donna Hellas.

W: https://stavrielena.wixsite.com/mysite
W: https://storytellingletters.business.site/

F: https://www.facebook.com/storytellingletters
I: https://www.instagram.com/stavrielena_dimitrakopoulou/