Εκδηλώσεις, Τα νέα μας

25 Οκτωβρίου 2019 – Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού είναι αφιερωμένη στην πρόληψη, την ευαισθητοποίηση και την σωστή ενημέρωση.

25 Οκτωβρίου – Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού είναι αφιερωμένη στην πρόληψη, την ευαισθητοποίηση και την σωστή ενημέρωση.
Αν διαγνωστεί έγκαιρα, ο Καρκίνος του Μαστού μπορεί να θεραπευτεί πλήρως.

«Η Europa Donna Hellas διεκδικεί την προώθηση της έρευνας, τη δημιουργία εθνικών μητρώων καρκίνου του μαστού, την εξασφάλιση πρόσβασης σε ειδικά κέντρα μαστού και την άριστη παροχή υπηρεσιών και φροντίδας των περιστατικών με καρκίνο του μαστού σε όλη την Ελλάδα. Πίσω από μια διάγνωση υπάρχει ένα όνομα, μια γυναίκα, μια ζωή και μια ολόκληρη οικογένεια που πρέπει να επιζήσει και να ζήσει καλά!” δήλωσε η Μιμή Μαρσέλλου, Αντιπρόεδρος της Europa Donna Hellas .

“Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στον καρκίνο του μαστού. Είναι αφιερωμένη σε όλες εκείνες τις δυνατές γυναίκες που πάλεψαν και νίκησαν τον καρκίνο αλλά και σε εκείνες τις λίγες που δεν είναι μαζί πια μαζί μας. Προσπαθούμε ως Europa Donna Hellas να ευαισθητοποιήσουμε τις γυναίκες και την πολιτεία στο θέμα της έγκαιρης διάγνωσης και εξατομικευμένης αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού σε όλη την Ελλάδα. Βρισκόμαστε με την Αντιπρόεδρο κ. Μαρσελλου στην Βιέννη στο Πανευρωπαϊκό συνέδριο της EUROPA DONNA – The European Breast Cancer Coalition εκπροσωπώντας τη χώρα μας. Ασθενείς, ΜΚΟ και εξειδικευμένοι επαγγελματίες υγείας, εργαζόμαστε για τον καρκίνο του μαστού. Γιατί μας αφορά όλους.” δήλωσε η Φιορίτα Πουλακάκη Εθνική Αντιπρόσωπος της Europa Donna Hellas – Χειρουργός Μαστού

H Μ. Μαρσέλλου και η Φ. Πουλακάκη εκπροσωπούν την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό συνέδριο της Europa Donna (26-27 Οκτ) στη Βιέννη.