μαρία πολύζου
Τα νέα μας

“Μην τα παρατάς” το εξαιρετικό βιβλίο της Μαρίας Πολύζου, πηγή δύναμης για ολες τις γυναίκες που παλεύουν με τον καρκίνο του μαστού.

Με μεγάλη μας χαρά, μέλη της EDH μαζί με τη Γενική Γραμματέα του ΔΣ παρευρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου της  μαραθωνοδρόμου και συγγραφέα κυρίας Μαρίας Πολύζου με τίτλο “Μην τα παρατάς”.
Εκλεκτοί καλεσμένοι και δημοσιογράφοι καθώς και αθλήτριες με ολυμπιακές διακρίσεις μίλησαν για τη κυρία Πολύζου και διάβασαν αποσπάσματα από το βιβλίο της.

Το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί πηγή δύναμης και έμπνευσης για όλους και ιδιαίτερα για όλες τις γυναίκες γιατί εξιστορεί την προσωπική πορεία της από τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τον αγώνα της για να διακριθεί ως αθλήτρια, τις μεγάλες στιγμές  επιτυχίας αλλά και τις προκλήσεις και απογοητεύσεις που βίωσε ως μαραθωνοδρόμος παγκόσμιων διακρίσεων.

Αξίζει να αναφερθούμε στη συγκλονιστική μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού καθώς το αγαπημένο  της life motto “Μην τα παρατάς” αποτέλεσε σημαία γι αυτήν την νίκη. Ίσως όπως περιγράφει κι η ίδια την πιο σημαντική νίκη της ζωής της. Την ευχαριστούμε θερμά ως EDH για την αφιέρωση της και την πρόθεση της να είναι δίπλα στην EDH.