Τα νέα μας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Europa Donna Hellas

Το ΔΣ της Europa Donna Hellas (EDH) έχοντας υπόψη το άρθρο 13 του κεφαλαίου Ε του ισχύοντος Καταστατικού του Σωματείου

ΚΑΛΕΙ

τα μέλη της EDH σε τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:30 πμ με τα ακόλουθα θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

  1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός
  2. Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής
  3. Αρχαιρεσίες για
    • την εκλογή νέου Δ.Σ. και αναπληρωματικών μελών
    • την εκλογή Τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής

Σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει την Δευτέρα 17/1/22 και ώρα 18:00. Οι υποψηφιότητες μπορούν να υποβάλλονται απο τα ενδιαφερόμενα μέλη με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση europadonnahellas@gmail.com .

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας σύμφωνα με την παρ.1 του άρθρου 11 του ισχύοντος Καταστατικού, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί με τα ίδια ακριβώς θέματα Ημερήσιας Διάταξης την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:30 οπότε και θα βρίσκεται σε απαρτία ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών που θα παραβρεθούν.

Στη Γενική Συνέλευση θα τηρηθούν όλες οι έννομες διαδικασίες περί μυστικότητας και προστασίας που προβλέπει η πλατφόρμα ZEUS για τις ψηφοφορίες.

Europa Donna Hellas
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Με εντολή Δ.Σ.

Η Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ προς τα μέλη της EDH

H προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει την Δευτέρα 17/1/22 και ώρα 18:00. Οι υποψηφιότητες μπορούν να υποβάλλονται απο τα ενδιαφερόμενα μέλη με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση europadonnahellas@gmail.com συνοδευόμενες απο ενα σύντομο βιογραφικό γνωριμίας.

Για την συμμετοχή σας στην Γενική Συνέλευση και την σύνδεσή σας στην πλατφόρμα zoom θα σταλεί στα προσωπικά σας mail το σχετικό link σύνδεσης

Για την συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία, θα σταλεί στα προσωπικά σας mail το σχετικό link σύνδεσης στην πλατφόρμα ψηφοφορίας ZEUS (https://zeus.grnet.gr/zeus/auth/voter-login) και οι σχετικές οδηγίες.