κοπή πίτας
Εκδηλώσεις

Eκδήλωση κοπής της πίτας από τη Europa Donna Hellas

Το Δ.Σ. της Europa Donna Hellas πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής της πίτας για το 2022 την Κυριακή 20 Μαρτίου, ανανεώνοντας τη δέσμευσή της για τη νέα χρονιά στη δυναμική διεκδίκηση των στόχων της για την υγεία του καρκίνου του μαστού. Στην εκδήλωση, που έγινε υβριδικά, απηύθυνε χαιρετισμό η Αντιπρόεδρος της Europa Donna Κύπρου, Στέλλα Μάστορα, επιβεβαιώνοντας με τη συμμετοχή της τη στενή σχέση και συνεργασία στον κοινό αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Την εκδήλωση επίσης τίμησε με την παρουσία του ο Σταύρος Σταθακόπουλος, πρόεδρος του AHEPA HJ1.

Για το έργο της Εuropa Donna Hellas και τους στόχους της για το 2022 μίλησαν  η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Έλενα Κουντουρά, η Αντιπρόεδρος Μιμή Μαρσέλλου, η Γενική Γραμματέας Στέλλα Ζουλινάκη, η οποία παρουσίασε τον απολογισμό δράσεων του 2021, καθώς και η εθνική αντιπρόσωπος, Φιορίτα Πουλακάκη,  εκλεγμένη αντιπρόεδρος του Πανευρωπαϊκού Συνασπισμού κατά του Καρκίνου του Μαστού Europa Donna – The European Breast Cancer Coalition.

H εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη κοπή της πίτας, όπου το δώρο για το φλουρί ήταν το μπρελόκ με τη γυναικεία φιγούρα της Europa Donna Hellas και τη φράση «ΑλλάΖΩ θέση Παίρνω Στάση» που σχεδίασε αφιλοκερδώς η δημιουργός Σταυριέλενα Δημητρακοπούλου, μέλος της EDH. Επίσης, προσφέρθηκαν δώρα ομορφιάς για όλα τα μέλη της EuropaDonnaHellas, από την επαγγελματία Κλεονίκη Καραθανάση, επίσης μέλος της EDH.

Η Εuropa Donna Hellas ευχαριστεί το ξενοδοχείο Athenaeum Grand Hotel και την Γιώτα Καλέση, για τη φιλοξενία της εκδήλωσης.