μαραθώνιος
Τα νέα μας

Τρέξε μαζί μας στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Στείλε κι εσύ το δικό σου μήνυμα υποστήριξης, θέλησης και αισιοδοξίας σε όλες τις γυναίκες που “τρέχουν” τον δικό τους αγώνα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Έλα και εσύ στην ομάδα της Europa Donna Hellas και τρέξε μαζί μας στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στις 12 & 13 Νοεμβρίου 2022!

Οι προετοιμασίες για τον Αγώνα έχουν ήδη ξεκινήσει! Μπορείς να επιλέξεις τον αγώνα συμμετοχής σου Δήλωσε τώρα συμμετοχή με την ομάδα της Europa Donna Hellas εδώ .  Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με τον υπεύθυνο του αγώνα κ. Νίκο Δημάκο στο 210 2103642404  ή 6947823719 ή στο nickdimakos@gmail.com

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες εδώ!

ΑΛΛΑΖΩ ΣΤΑΣΗ ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΗ

Έλα κι εσύ μαζί μας, να πάρουμε θέση μαζί στον αγώνα για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού!
Μαζί μπορούμε!
Να ενημερώσουμε χιλιάδες ανθρώπους ότι όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής και στην καταπολέμηση του καρκίνου!

Η Europa Donna Hellas συμμετείχε και στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στις 13 και 14 Νοεμβρίου 2021 στέλνοντας μήνυμα υποστήριξης, θέλησης και αισιοδοξίας σε όλες τις γυναίκες που “τρέχουν” τον δικό τους αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.